Лондон и южната част на Великобритания останаха без ток.  В

...
Лондон и южната част на Великобритания останаха без ток.  В
Коментари Харесай

Лондон се върна в каменната ера, половин Великобритания е в хаос!

Лондон и южната част на Англия останаха без ток. 

В изказване на компанията оператор се споделя: " Осведомени сме за изключването на електрическата енергия, затруднило забележителна част от Лондон и югоизтока. Предполагаме, че това се е случило поради срив в работата на Националната енергийна мрежа ".

Аварийната обстановка е довела до забавяне в разписанието на влаковете, а също и до изключването на уличното осветяване.

Огромни спирания на тока в цяла Англия засегнаха домове, летища, светофари и влакове. Прекъсванията на електричеството потопиха огромна част от Англия в безпорядък, в това число Лондон и югозапада, както и Средната Земя и северозапада, пишат английските медии. 

В Лондон пасажерите в метрото бяха хвърлени в мрачевина, до момента в който на летище Лутън всичките полети са със забавяне. 

Домакинствата в цял Дарбишър са без ток. Местен гражданин описа, че в квартала му са се задействали СОТ-системите, чуват се полицейски сирени. 

Сред засегнатите градове са Кеймбридж, Питърбъро и Доувър 

В превъзмогването на рецесията с тока е задействана и полицията. Заради неналичието на ток светофарите в Лондон, Манчестър и Гейтсхед не работят. 

Превод и редакция: Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР